FAMILIE

Familien Nielsen: Arne og Edith

september 20th, 2015 Ingen kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Der er nogen der har gjort sig umage med at fotografere gravsten på danske kirkegårde og gjort resultatet søgbart på dk-gravsten.dk. Og der fandt jeg den her på Balling kirkegård og det kunne måske godt være Edith som var gift med Arne, som jeg er opkaldt efter. Arne døde lillejuleaften 1952 efter at have haft hånden lidt for langt nede i en roe-rasper. Han var født i 1916 og blev begravet på Balling kirkegård. (Edith giftede sig igen senere, så det er faktisk ikke sandsynligt, at gravstenen er hendes alligevel)

edithnielsen

Tags:

About the author

Ejer og softwarearkitekt i InfoShare (www.infoshare.dk) siden 1992. Uddannet som civilingeniør i Systemkonstruktion (M.S.EE) fra AUC 1978.

Henry 90

Ingen kommentarer

Farvel til Bent

Ingen kommentarer

Ruth 80 år

Ingen kommentarer

Farvel til Kurt

Ingen kommentarer

Thorkild 80 år

Ingen kommentarer

Fam. Nielsen fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer