FAMILIE

Marie ny lejlighed

juli 1st, 2017 Ingen kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sikke en sommer med mange herlige begivenheder. Og at Marie fik udskiftet sin 43 kvm stuelejlighed med 72 kvm, altan, badeværelse (og en roomie) på etagen ovenover, var en af dem. Og skyldtes Maries snarrådighed og en portion held: Marie var nr 1 på den interne venteliste. At jeg så i den anledning måtte have hænderne op af lommerne en del gange, er jo kun en naturlig ting. Og jeg har da alle 10 fingre endnu. Selv om det nær var gået galt, da jeg “bare lige hurtigt” skulle bruge hulsaven – uden styrebor.

20170702_170710

 

Tags:

About the author

Ejer og softwarearkitekt i InfoShare (www.infoshare.dk) siden 1992. Uddannet som civilingeniør i Systemkonstruktion (M.S.EE) fra AUC 1978.

Henry 90

Ingen kommentarer

Farvel til Bent

Ingen kommentarer

Ruth 80 år

Ingen kommentarer

Farvel til Kurt

Ingen kommentarer

Thorkild 80 år

Ingen kommentarer

Fam. Nielsen fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer