FAMILIE

Anna og Christians bryllup

juli 15th, 2017 Ingen kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Årets – for mig – vigtigste begivenhed på sommerens absolut bedste (eneste?) sommerdag: Anna og Christians bryllup 15.7. 2017.20170715_203807

Et lidt tilfældigt billede fra haven ved festlokalerne: To skønne kvinder flankeret af et par rimeligt veltilfredse – og velklædte – mænd. Bemærk solskin på huset i baggrunden.

klartilafgang20170715_151058reduc

Vejret indbød til at åbne taget på den lejede cabriolet – heldigvis.saxo20170715_154717

Saxo godkendte bryllupskagen – og opførte sig hele dagen som den skat, han er..

Fredag eftermiddag ringede Kurt og Christian til mig og foreslog at jeg kom ud med festteltet – de pavillioner, vi havde stillet op torsdag var ved at give efter for vægten af regnvand. Jeg besigtigede situationen og afslog venligt: Jeg havde jo lovet solskin hele lørdagen og det stod jeg ved. Pyha – det gik godt: Lørdag morgen skinnede solen og det fortsatte til efter de sidste gæster var gået hjem (eller på værtshus) om natten. Søndag morgen regnede det igen.

Min første tale var, udover en – måske 12-13 år forsinket – velkomst til Christian i familien, bygget op om den naturvidenskabelige forståelse af et godt og varigt parforhold. Og i øvrigt betydeligt ringere end præstens tale om nærhed, familie og venner.

tale1

 

Min anden tale var en fejltagelse – i hvert fald med hensyn til en vurdering af, hvor lang tid, det ville tage at lave den. Jeg synes at det ville være rart på en eller anden måde at have Inge med uden at det blev sentimentalt, og samtidigt tænkte jeg, at mange sikkert gerne ville holde tale for Anna og Christian, men ikke havde lyst, tid, turde eller noget andet. Og så ville der sikkert også være en del, der syntes at jeg talte rigeligt. Så jeg lavede en tale, der bestod af højtlæsning fra 50 forskellige bøger i en rækkefølge, der var skrevet på en seddel indlagt i hver bog. Så fik alle holdt tale og jeg skulle ikke sige det store – kun lidt om, at Inge havde været en “vogter af bevaringsværdigt, nedskrevet visdom”. Og jeg lånte en bogvogn fra UCC, så det kunne se rigtigt biblioteksagtigt ud. Men at jeg skulle skimme betydeligt flere end 50 bøger og at det ville tage mig over 4 fulde dage – det kom lidt bag på mig. Så det gentager jeg ikke en anden gang.

bogtale2

 

Tags:

About the author

Ejer og softwarearkitekt i InfoShare (www.infoshare.dk) siden 1992. Uddannet som civilingeniør i Systemkonstruktion (M.S.EE) fra AUC 1978.

Henry 90

Ingen kommentarer

Farvel til Bent

Ingen kommentarer

Ruth 80 år

Ingen kommentarer

Farvel til Kurt

Ingen kommentarer

Thorkild 80 år

Ingen kommentarer

Fam. Nielsen fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer