FAMILIE

Ruth 80 år

oktober 5th, 2019 Ingen kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Så blev det også min flotte søster Ruths tur til at fejre 80 års fødselsdag med familien. På en dag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Deltagerne adskiller sig ikke meget fra sommerens tidligere ture til Jylland, så det er gjort rimeligt grundigt i år. Vi må have hygget os, for jeg har da glemt at tage et passende iscenesat foto. Henry havde skrevet en flot og rosende sang – godt klaret, ikke mindst når man tænker på, at han ikke selv kan se computerskærmen, så han er nødt til at have det hele i hovedet indtil han kan få en “uvildig sekretær” på sagen. Jeg var, i hvert fald ud fra en umiddelbar betragtning, noget mindre rosende, når jeg kaldte hende for “klister”. Men det var nu ud fra en god mening: Ruth er det klister eller lim, der sørger for at sammenføjningerne i familien ikke falder fra hinanden. Hun har i hvert fald i de sidste 10 år været primus motor i at sørge for at vores generation af familierne sørger for at være i kontakt og se hinanden til blandt andet fætter-kusine arrangementer. Som vi så i øvrigt aftalte – med forbehold for endelig godkendelse – at vi lige så godt kunne slå sammen, så det både er familien Skov og Nielsen, der ses på samme tid.

20191005_120937

20191005_173246

scan_f45ebeba7f_20191006_007025
Tags:

About the author

Ejer og softwarearkitekt i InfoShare (www.infoshare.dk) siden 1992. Uddannet som civilingeniør i Systemkonstruktion (M.S.EE) fra AUC 1978.

Henry 90

Ingen kommentarer

Farvel til Bent

Ingen kommentarer

Farvel til Kurt

Ingen kommentarer

Thorkild 80 år

Ingen kommentarer

Fam. Nielsen fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer

Fam. Skov fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer