FAMILIE

Farvel til Bent

december 3rd, 2019 Ingen kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bent i Herning døde d. 3. december, 83 år gammel. Han havde længe haft prostatakræft og de sidste måneder var han blevet noget besværet af forskellige følgesymptomer, men fuldt åndsfrisk til det sidste.

Bent var i mange år sin fars højre hånd i familieforetagende Herning Kul Kompagni, men efter det lukkede (beliggenheden “inde i byen” måtte ikke længere benyttes til det formål), koncentrerede Bent sig fuld og helt om sin vognmandsforretning – og alle de bekendtskaber han fik der igennem.

I mange år boede og drev han vognmandsforretningen fra Taksvej i Herning og der havde han god plads i både gårdens tidligere lade og hans nybyggede hal, men det var ikke på væggene i privaten, han havde meget plads: Der var malerier overalt. Både de mange malerier, som han havde arvet fra sin far og de mange han selv havde tilføjet. Og der var en historie at fortælle om hvert af dem. Hans datter Kirsten får et stort sorteringsarbejde.

Bent havde hele livet et tæt sammenhold med sin to år ældre bror, Svenne, og derfor er Bents mindeord ved Svennes død i 2016 også en fortælling om Bent.

Bent og hans lune og venlige facon vil blive savnet.

bent3

Tags:

About the author

Ejer og softwarearkitekt i InfoShare (www.infoshare.dk) siden 1992. Uddannet som civilingeniør i Systemkonstruktion (M.S.EE) fra AUC 1978.

Henry 90

Ingen kommentarer

Ruth 80 år

Ingen kommentarer

Farvel til Kurt

Ingen kommentarer

Thorkild 80 år

Ingen kommentarer

Fam. Nielsen fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer

Fam. Skov fætter-kusine i Ulbjerg

Ingen kommentarer